Behandeling fibromyalgie

Behandeling fibromyalgie is mogelijk bij Njip

Fibromyalgie wordt ook wel FMS genoemd. Het is een aandoening die pijn in spieren en bindweefsel veroorzaakt. Vaak is fibromyalgie moeilijk te traceren. Dit komt omdat de pijn zich kan verspreiden door het gehele lichaam. Ook is er geen oorzaak te zien tijdens een röntgen- of bloedonderzoek. Een behandeling fibromyalgie is daarom ook niet eenvoudig. Maar bij Njip, kliniek voor pijnverlichting wel mogelijk!

Waar ontstaat de pijn en kun je fibromyalgie constateren?

De pijn die ontstaat door fibromyalgie voelt men voornamelijk in de nek, schouders, handen, voeten, rug, benen en bekken. Mensen met fibromyalgie omschrijven de pijn als een soort spierpijn die ook ontstaat door griep. De arts kan fibromyalgie constateren door een lichamelijk onderzoek te doen. Mensen die lijden aan fibromyalgie hebben namelijk achttien pijnpunten op het lichaam. De arts duwt met een vinger op deze pijnpunten. Als bij elf van deze punten pijn ontstaat, is fibromyalgie de oorzaak van de klachten.

Behandeling fibromyalgie

De behandeling voor fibromyalgie bij Njip

Fibromyalgie is niet te genezen en komt voornamelijk bij vrouwen voor. De pijn is erg vervelend maar niet schadelijk voor je lichaam. Naast pijn kun je ook stijfheid, verminderde kracht, vermoeidheid, slaapproblemen, darmklachten en stemmingswisselingen ervaren. Al deze vervelende klachten zijn gelukkig wel te verminderen door de behandeling voor fibromyalgie bij Njip.

Wat kun je van de behandeling verwachten?

Een behandeling fibromyalgie geeft je in drie tot vijf behandelingen een voelbaar positief resultaat. Tijdens de eerste behandeling worden de spierfuncties getest en daarna een behandelplan opgesteld. De Njip Methode die wij toepassen zorgt voor pijnvermindering. Daarbij krijg je goede informatie. We leren je, hoe jij zelf op een effectieve manier van de pijn af kunt komen. Tijdens de behandeling met deze methode krijg je geen extra medicatie. Ben jij nieuwsgierig wat Njip voor je kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een pijnscan en start daarna de behandeling fibromyalgie.

Online Marketing by Vindartikelen.nl

Vergelijkbare berichten